Ericsson NT i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 26 milijuna kuna

Bez autora
Sep 29 2011

Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su ugovor o proširenju radio dijela mreže BH Telecoma vrijedan 26 milijuna kuna. Ugovor su jučer potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović. Proširenjem radio dijela mreže ostvarit će se bolja pokrivenost korisnika BH Telecoma, te povećanje kapaciteta i veće brzine u 3G mreži. Izvedba ugovorenih poslova kreće odmah. Rešidbegović je povodom potpisivanja ugovora izjavio kako je on u skladu sa strategijom BH Telecoma da osigurava atraktivne usluge korisnicima uz adekvatnu brzinu prijenosa i kvalitetan doživljaj, te istovremenu racionalizaciju troškova. S dugogodišnjim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom prevladali su klasičan odnos isporučitelj-kupac i zajednički surađuju na uvođenju tehnologija koje donose dobrobit građanima i poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini. Realizacija ovog ugovora osiguraće BH Telecomu da uvođenjem novih usluga prati trend vodećih svjetskih operatera i ostane lider na bosansko-hercegovačkom tržištu.

Ericsson NT i BH Telecom potpisali ugovor vrijedan 26 milijuna kunaEricsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su ugovor o proširenju radio dijela mreže BH Telecoma vrijedan 26 milijuna kuna, navodi se u današnjem priopćenju iz Ericssona NT.

Ugovor su jučer potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović.

Proširenjem radio dijela mreže ostvarit će se bolja pokrivenost korisnika BH Telecoma, te povećanje kapaciteta i veće brzine u 3G mreži. Izvedba ugovorenih poslova kreće odmah, navodi se u priopćenju.

Rešidbegović je povodom potpisivanja ugovora izjavio kako je on u skladu sa strategijom BH Telecoma da osigurava atraktivne usluge korisnicima uz adekvatnu brzinu prijenosa i kvalitetan doživljaj, te istovremenu racionalizaciju troškova.

»S dugogodišnjim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom prevladali smo klasičan odnos isporučitelj-kupac i zajednički surađujemo na uvođenju tehnologija koje donose dobrobit građanima i poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini«, kazao je Rešidbegović.

Kovačević je istaknula kako će realizacija ovog ugovora osigurati BH Telecomu da uvođenjem novih usluga prati trend vodećih svjetskih operatera i ostane lider na bosansko-hercegovačkom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik